Όποιο και να είναι το στυλ σου υπάρχει ένα κομμάτι που δεν πρέπει να λείπει από την ντουλάπα σου. Το τζιν παντελόνι είναι musthave από την εφηβεία μας μέχρι και σήμερα!

Είναι ένα ρούχο που μας δίνει έμπνευση για ατέλειωτους συνδυασμούς και στυλ, μπορεί να φορεθεί από το πρωί ως το βράδυ, στις πιο casual εμφανισεις σου αλλά και στην βραδινή σου έξοδο! Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που όλα τα fashion κορίτσια το αγαπούν και το επιλέγουν πολύ συχνά!

Παρακάτω σου παρουσιάζουμε τις 7 πιο τοπ denim φετινές τάσεις σε χρώματα και σε στυλ που θα επικρατήσουν στα τζιν παντελόνια το φθινόπωρο και το χειμώνα του 2019-20 και αξίζει να υιοθετήσεις και εσυ!

Τζιν καμπάνα Salt & Pepper Jeans

1. Flare jeans
Τα flare jeans ή αλλιώς η αγαπημένη μας καμπάνα είναι η ιδανική επιλογή για κάθε σιλουέτα! Φέτος την δυναμική τους έχουν τα ψηλομεσα flare jeans. Επέλεξε το με το αγαπημένο σου πουλόβερ και τα western χειμερινά σου μποτάκια για casual-chic χειμερινές εμφανίσεις! Εσύ πάλι που θελεις να είσαι in fashion αλλά δεν αγαπάς τις μακριές καμπάνες μπορείς να δοκιμάσεις ένα cropped jean συνδυάζοντας το με combat boots ή και sneakers. Στους πιο χειμερινούς μήνες ρίξε στους ώμους ένα παλτό και εκτόξευσε το look σου.

Cuffed Jeans Salt & Pepper Denim

2. Cuffed jeans
Κρίνοντας από το street style της εποχής, όλο και περισσότερα κορίτσια φοράνε cuff jeans, φέρνοντας ξανά στη μόδα το κλασικό αυτό fashion trend. Συνδύασε το με ένα ωραίο πουκάμισο, ένα πουλόβερ, ή ακόμα και με ένα t-shirt. Ταιριάζει εξίσου με flat ή με τα αγαπημένα σου τακούνια.

Σκισμένο Τζιν Salt & Pepper Jeans

3. Σκισμένα τζιν
Η πανκ, ροκ μόδα της δεκαετίας των 90’s επιστρέφει όποτε δεν μπορούν να λείπουν από την μόδα τα τζιν παντελόνια με σκισίματα. Ιδανικά μπορείς να επιλέξεις ένα mom fit τζιν σε φαρδιά γραμμή με ασύμμετρα σκισίματα στο πλάι το οποίο μπορεις να συνδυασεις με ένα t-shirt με στάμπα από κάποιο συγκροτήματα και δερμάτινο τζάκετ από πάνω, αλλά και με καρο πουκάμισο και oversized τζιν τζάκετ. Και τα δυο looks αποτελούν ένα τέλειο 90’s σύνολο.

High Waist Salt & Pepper Jeans

4. High waisted jeans
Εσύ που λατρεύεις τις πιο minimal γραμμές στα jeans επέλεξε ένα κλασικό ψηλομεσο τζιν σε ίσια γραμμή. Είναι μια must, θηλυκή και κολακευτική επιλογή. Τα πόδια φαίνονται πιο μακριά, η μέση μαζεύεται, οι καμπύλες τονίζονται. Όλες οι γυναίκες το αγαπούν και το επιλέγουν για εμφανίσεις από το πρωί ως το βράδυ.

Indigo blue Jean Salt & Pepper Denim

5. Indigo blue jeans
Μια ακόμα τάση που επικρατεί φέτος το χειμώνα στα jeans είναι οι πιο σκούρες μπλε αποχρώσεις. Χωρίς σκισίματα και ξεβάμματα. Τι θα έλεγες λοιπόν, να επιλέξεις το αγαπημένο σου ψηλόμεσο skinny jean σε indigo blue απόχρωση για να απογειώσεις το καθημερινό σου denim outfit;

Off-white jeans Salt & Pepper Jeans

6. Off-white jeans
Τα λευκά τζιν δεν είναι μόνο για το καλοκαίρι! Γι αυτό και φετος το χειμώνα ένα off white jean δεν πρέπει να λείπει απο καμία γυναικεία ντουλάπα! Επέλεξε το σε όποια γραμμή εσύ προτιμάς και συνδύασε το με πουλόβερ και ζιβάγκο σε έντονα χρώματα αλλά και σε πιο γήινες αποχρώσεις. Για εσένα που το έχεις λίγο πιο πολύ με την μόδα τόλμησε το total white αλλά προσοχή στα λευκά που θα επιλέξεις δεν πρέπει να έχουν μεγάλη χρωματική απόκλιση μεταξύ τους.

Σαλοπέτα Salt and Pepper Jeans

7. Τζιν σαλοπέτα
Αν ακόμα δεν έχετε δοκιμάσει να φορέσετε τζιν σαλοπέτα, ήρθε η ώρα αφού φετος θα είναι ένα από τα πιο άνετα και στιλάτα κομμάτια της ντουλάπας σας. Συνδυάζεται με φούτερ, t-shirts ή printed πουκάμισα και μπορείτε να δημιουργήσετε εύκολα τα πιο καλόγουστα και μοντέρνα casual looks. Πολλες διασημες την επιλέγουν συχνά στις casual εμφανίσεις τους. Διαλέξτε κι εσείς μία σαλοπέτα σε ίσια ή πιο φαρδιά γραμμή και φορέστε τη με δερμάτινο jacket και μποτάκια. Μην ξεχάσετε να προσθέσετε στο look σας μοντέρνα αξεσουάρ και μία άνετη handbag που θα χωράει τα απαραίτητα.

Εδω μπορείς να ανακαλύψεις όλη την νέα συλλογή της Salt & Pepper AW19/20 στην οποία θα βρεις όλα τα φετινά denim trends!