-10% ΕΚΠΤΩΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ
STYLELAB10

Mini Cart

Δουλέψτε με εμάς

Σύμβουλος Πωλήσεων


Η θέση του Συμβούλου Πωλήσεων είναι μια από τις σημαντικότερες στην εταιρεία μας και αποτελεί έναν εξαιρετικό τρόπο να ξεκινήσεις την καριέρα σου μαζί μας.

Για να ταιριάξεις στην ομάδα των συμβούλων πωλήσεων πρέπει να είσαι ένα θετικό και φιλικό άτομο, με μοναδική αίσθηση του στιλ. Να διαθέτεις άψογες οργανωτικές δεξιότητες και να λατρεύεις τη δουλειά σε μια παρέα ανθρώπων που είναι εξίσου εξωστρεφείς και αφοσιωμένοι στη μόδα όσο εσύ.

Εσύ εμπνέεις, καθοδηγείς και βοηθάς τους πελάτες μας, με κάθε τρόπο. Από το χώρο των πωλήσεων και τα δοκιμαστήρια μέχρι τα ταμεία, εσύ θα μεταδίδεις τη χαρά της μόδας.

Social Media Specialist

Ο στόχος σου είναι η σταδιακή επίτευξη της αύξησης της συμμετοχής των πελατών και της οικειότητας μαζί τους, της επισκεψιμότητας στον ιστότοπό μας και των εσόδων μας, μέσω της στρατηγικής αξιοποίησης όλων των πτυχών του οδικού χάρτη προώθησης της εταιρείας μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Οι Social media specialists θα πρέπει να κατανοούν απόλυτα πώς λειτουργεί κάθε κανάλι μέσων κοινωνικής δικτύωσης και πώς μπορούν να βελτιστοποιούν το περιεχόμενο, ώστε να είναι ελκυστικό σε αυτά. Ένα από τα καθήκοντά σας θα είναι να συμμετέχετε σε σχετικές συζητήσεις εκ μέρους της εμπορικής επωνυμίας και να προωθείτε έμμεσα το προϊόν, παρέχοντας υποστήριξη σε υφιστάμενους και δυνητικούς πελάτες.

Web Developer

Οι αρμοδιότητες του Web Developer περιλαμβάνουν την κατασκευή του ιστοτόπού μας, από την αρχική σύλληψη έως την ολοκλήρωση από τη βάση προς την κορυφή, διαμορφώνοντας όλα τα στοιχεία, από την αρχική σελίδα έως τη διάταξη και τη λειτουργία του.

Σου ακούγονται καλά όλα αυτά; Να η ευκαιρία σου για μια καριέρα πέρα από τα συνηθισμένα.Επικοινωνήστε Μαζί Μας

ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΜΑΣ

Επισκεφτείτε μας σε ένα από τα καταστήματα μας

 •  Χαριλάου Τρικούπη 1 (Κατάστημα ENA)
  45 444, Ιωάννινα, Τηλ: 26510-26323
 •  Χαριλάου Τρικούπη 2 (Κατάστημα No2 Showroom)
  45 444, Ιωάννινα, Τηλ: 26510-33655
 • Χαριλάου Τρικούπη 2 (Κατάστημα DOCA)
  45 444, Ιωάννινα
 •  info@stylelab.gr
  sales@stylelab.gr
 •   +30 26510 72925
 •  

  Δευτέρα & Τετάρτη: 09:00-15:00

  Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή: 09:00-14:30, 17:00-21:00

  Σάββατο: 09:30-15:00