ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ/ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ
Το καλάθι μου

Mini Cart

Τρόποι Αποστολής

Για καλύτερη εξυπηρέτησή, αποστέλλουμε τις παραγγελίες σας την ίδια ή την επόμενη εργάσιμη ημέρα με τις εταιρείες ταχυμεταφορών ACS Courier, για αποστολές εντός Ελλάδας και με την DHL & ΕΛΤΑ για αποστολές εξωτερικού.

Ο χρόνος παράδοσης για αποστολές εντός Ελλάδας κυμαίνεται από 1 έως 5 εργάσιμες ημέρες ενώ για αποστολές εξωτερικού εντός Ευρωπαϊκής Ένωσης ο χρόνος παράδοσης κυμαίνεται από 3 έως 10 εργάσιμες ημέρες και για χώρες εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης από 7 έως 14 εργάσιμες ημέρες

Κόστος αποστολής

Δωρεάν Μεταφορικά: Στην περίπτωση που επιλέξετε σαν τρόπο πληρωμής Τραπεζική Κατάθεση, Πιστωτική Κάρτα, Χρεωστική Κάρτα ή PayPal σας κάνουμε δώρο τα μεταφορικά. Ισχύει για όλη την Ελλάδα.

Το κόστος αποστολής για παραγγελίες εντός Ελλάδας είναι 5€ στην περίπτωση όπου επιλέξετε ως τρόπο πληρωμής την αντικαταβολή.

Το κόστος αποστολής εκτός Ελλάδας διαμορφώνεται ανάλογα με την χώρα προορισμού καθώς και από το μέγεθος τους δέματος. Το κόστος υπολογίζεται αυτόματα από το σύστημα και ενημερώνει τον πελάτη κατά την διαδικασία ολοκλήρωσης της παραγγελίας.