Oι πιο φρέσκες προτάσεις για all day beach εμφανίσεις από το απόλυτο swimwear brand στο χώρο της ελληνικής μόδας.

Νικήτρια της κατηγορίας "Beachwear Designer" των Elle Fashion Young Talents Awards, αλλά και νικήτρια για όλες εμάς στο κομμάτι του beachwear και activewear από το 2013. Ο λόγος για την ελληνίδα σχεδιάστρια Αλεξάνδρα Αναγνώστου και την SunSetGo!, ένα brand που μας κάνει να ανυπομονούμε για το καλοκαίρι και να μετράμε αντίστροφα κάθε χρόνο για να φορέσουμε το τέλειο μπικίνι σεταρισμενο με το πιο stylish συνολάκι.

SUNSETGO Καλοκαίρι 2020

Η βάση της φιλοσοφίας της εταιρίας βρίσκεται στα late 60s και early 70s, όπου η κάθε γυναίκα ανεξάρτητου ηλικίας και body shape νιώθει αυτοπεποίθηση, άνεση και δυναμισμό μέσα στα καθημερινά της outfits.

Μάλιστα το brand μας προτρέπει να αξιοποιούμε τα μαγιό για all day εμφανίσεις προσθέτοντας αξεσουάρ και ρούχα ώστε να δημιουργήσουμε μόνες μας trends τολμηρά, ασυμβίβαστα και φυσικά πρωτότυπα.

SUNSETGO Καλοκαίρι 2020

Η έμπνευση της φετινής συλλογής της SunSetGo! πηγάζει από μικρά νησάκια της Ταϊλάνδης και την νότιας Ιταλίας και μας φέρνει στο μυαλό εικόνες γεμάτες χρώματα, φωτεινά boho σχέδια για φυσικά όμορφες γυναίκες. Το κύριο υλικό των προϊόντων της είναι ανακυκλώσιμη λυκρα, καθώς η νόρμα που επικρατεί στο χώρο της ελληνικής μόδας πλέον είναι η αναζήτηση και η χρήση βιώσιμη υφασμάτων.

SUNSETGO Καλοκαίρι 2020

Τώρα κορίτσια, για φέτος το καλοκαίρι θα πρέπει σύμφωνα με το brand και τη δημιουργό του να προσθέσουμε στην γκαρνταρόμπα μας key- pieces όπως μακρυμάνικα ολόσωμα μαγιό ( που μπορούν να φορεθούν και ως bodysuits) με το αγαπημένο μας τζιν, maxi αερινες παντελόνες με τα πολύχρωμα τοπακια τους και φυσικά ένα μίνι παρεό με animal ή και floral prints με το αντίστοιχο μπικίνι για ένα υπέροχο και εντυπωσιακό total summer look.

Εμείς έχουμε επιλέξει για εσένα προσεκτικά, τα κομμάτια της ss20 κολεξιόν της Sun Set Go! εκείνα, που θα ευχαριστηθείς αδιαμφισβήτητα καθ' όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού και σου τα παρουσιάζουμε.