Είναι ευρέως αποδεκτό στον γυναικείο κόσμο πως το πιο basic κομμάτι στην γκαρνταρόμπα μιας γυναίκας είναι το αγαπημένο της jean.

Πόσες φορές όμως έχουμε πέσει στην παγίδα του "λάθος jean"; Είναι δεδομένο πως τουλάχιστον μια φορά στη ζωή σου και εσύ έχεις διαλέξει denim παντελόνι το οποίο ενώ φάνταζε υπέροχο στην αρχή, εν τέλει δεν σε κολάκευε και τόσο. Φταίει το πανί του ; Φταίει που δεν το δοκίμασες σωστά ώστε να είσαι σίγουρη για την επιλογή σου ; Φταίει που το έβαλες στο πλυντήριο/στεγνωτηριο;

Salt and Pepper Jeans

Μην αγχώνεσαι! Εμείς φυσικά άι έχουμε για εσένα την ελληνική εταιρία εκείνη, που είναι εδώ για να σε απαλλάξει από τέτοιου είδους προβλήματα! Ψάχνεις ένα jean safe; Ένα denim που θα είναι εκεί για σένα κάθε φορά που δεν θα ξέρεις τι να βάλεις και θα σε δικαιώσει όσες φορές κ αν ανοίξεις την ντουλάπα σου; Δεν έχεις παρά να επιλέξεις ένα κομμάτι της ελληνικής εταιρίας Salt & Pepper Jeans Co.

Γεννημένο το 2012 και έχοντας ξεπεράσει τους 45.000 followers στα social media, το ελληνικό αυτό brand εδραιώνεται στη Θεσσαλονίκη και τα τελευταία χρόνια κάνει ισχυρή την παρουσία του στον χώρο του denim και της ελληνικής μόδας κατασκευάζοντας χειροποίητα denim προϊόντα, εμπνευσμένα από τις συγχρονες τάσεις της μόδας και της Ευρωπαϊκής αισθητικής.

Salt and Pepper Jeans

Η εταιρία σε κάθε της κολεξιόν φροντίσει να καλύπτει τις ανάγκες όλων των γυναικών ανεξαρτήτως ηλικίας και σωματότυπου. Μπορείς να βρεις στις συλλογές της τόσο πουκάμισα και παντελόνια όσο ζώνες, αξεσουάρ και jacket τα οποία είναι ξεχωριστά, διαχρονία και διαφέρουν κατά πολύ από κομμάτια της "γρήγορης" μόδας.

Έχοντας συνεργαστεί με γνωστές εταιρίες τόσο του ελληνικού (Sun set Go!, Elena Athanasiou Bags, Nadia Rapti, Allover by A.Oikonomakou) όσο και του διεθνή (The Blonde Salad) χώρου της μόδας, η Salt & Pepper είναι σίγουρα μια από τις εταιρίες που ένα φορέσεις έστω και μια φορά προϊόν της , είναι δεδομένο ότι θα το λατρέψεις και δεν πρόκειται να επιλέξεις ξανά denim άλλης εταιρίας.

Εμείς έχουμε συγκεντρώσει τα πιο in προϊόντα της εταιρίας τόσο για εσένα που ψάχνεις ένα basic denim όσο και για εσένα που θέλεις κάτι πιο ιδιαίτερο.

Δείτε όλη την συλλογή εδώ!