Ήρθε η στιγμή να ανανεώσουμε την ντουλάπα μας με τις νέες τάσεις της μόδας. Στις φετινές πασαρέλες για τη σεζόν φθινόπωρο/χειμώνας 2019-2020 συναντάμε άπειρες τάσεις.

Ρούχα εμπνευσμένα από τις δεκαετίες του ’70, ’80 και του ’90 με έντονες αποχρώσεις του ροζ και του κόκκινου αλλά και με πιο dark χρώματα όπως το μαύρο και το μωβ και σκούρα φλοράλ. Επικρατούν επίσης υφάσματα και υλικά που είναι ανακυκλώσιμα και προωθήθηκε πολύ το ανδρόγυνο στυλ. Ανακαλύψτε λοιπόν τι θα φορεθεί περισσότερο φέτος για εντυπωσιακές εμφανίσεις.

Animal Print - 5 τάσεις της μόδας AW2019/20

1. Animal print
Θα συνεχίσει και φέτος να είναι στη μόδα το animal print στην πανκ εκδοχή του, με πιο περίπλοκο και εντυπωσιακό τύπωμα που θα κοσμεί πανωφόρια, φορέματα, παντελόνια και αξεσουάρ.

Seventies Look - 5 τάσεις της μόδας AW2019/20

2. Ρούχα εμπνευσμένα από τη δεκαετία των 70’
Τα παντελόνια καμπάνα, οι μακριές φλοράλ φούστες, τα γιλέκα καθώς και το κοτλέ ύφασμα σε γήινες αποχρώσεις του καφέ, μπεζ και του χακί παίρνουν κυρίαρχη θέση στην γκαρνταρόμπα μας.

Pank Look - 5 τάσεις της μόδας AW2019/20

3. Ρούχα εμπνευσμένα από την πανκ, ροκ μόδα
Πρόκειται για ένα casual look που αποτελείται από σκισμένα παντελόνια t-shirt με στάμπες από το αγαπημένο σου συγκρότημα ή κάποιο logo αλλά και από τα slip dress συνδυασμένα με ένα τζιν μπουφάν ή biker τζακετ. Για πιο θηλυκές πανκ εμφανίσεις το δέρμα παίρνει μορφή σε φορέματα, κουστούμια και σε ολόσωμες φόρμες.

Ανδρόγυνο Look - 5 τάσεις της μόδας AW2019/20

4. Ανδρόγυνο ντύσιμο
Φέτος το ανδρόγυνο στυλ αποφεύγει τις αυστηρές γραμμές και τα εφαρμοστά κομμάτια και τη θέση τους παίρνουν πιο ανάλαφρες γραμμές. Τα φαρδιά παντελόνια ή μια ζιπ κιλοτ σε συνδυασμό με σακάκι αντικαθιστούν το σοβαρό business look.

Disco Look - Eighties - 5 τάσεις της μόδας AW2019/20

5. Ρούχα εμπνευσμένα από τη δεκαετία του 80’
Στις επιδείξεις κάνουν την εμφάνισή τους ρούχα με έντονους και τετράγωνους ώμους, printed tights και neon χρώματα που θυμίζουν ρούχα του 80’. Για τις βραδινές εξόδους φέτος θα λατρέψεις τις ασημί-λαμέ εμφανίσεις στις μάξι και μίνι εκδοχές του.