Τα περισσότερα πρωινά οι περισσότερες θέλουμε απλά να φορέσουμε κάτι και να φύγουμε για την δουλεία.

Όλες όμως θέλουμε να πειραματιζόμαστε και να διασκεδάζουμε με τα outfit μας αλλά να είμαστε προσεγμένες και άνετες ειδικά όσο αφορά τα outfit του γραφείου. Αφού το φθινόπωρο έχει φτάσει είναι καιρός να φτιάξουμε την ντουλάπα μας με τα απαραίτητα κομμάτια ώστε να είμαστε στιλάτες στη καθημερινότητα μας και ειδικότερα στο χώρο του γραφείου. Κλασσικά κομμάτια διαχρονικής αξίας, ανάλογα με την εποχή που θα μας βοηθήσουν να ξεχωρίσουμε.


5 Ρούχα για το γραφείο - Σακάκια

1. Blazer
Πρόκειται για ένα κομμάτι δανεισμένο από την αντρική γκαρνταρόμπα. Είναι ευκολοφόρετο και πολυσυνδύαστο. Μπορείτε να επενδύσετε σε χρώματα όπως το καφέ και το γκρι αλλά και σε σχέδια όπως λεπτές ρίγες και πτι καρό. Αν δεν θέλετε το look σας να είναι τόσο επίσημο μπορείτε να το συνδυάσετε με ένα λευκό μπλουζάκι και sneakers.



5 Ρούχα για το γραφείο - Πουκάμισο

2. Πουκάμισο
Ένα από τα βασικότερα κομμάτια της ντουλάπας μας είναι το πουκάμισο. Πέρα από το κλασσικό αντρικό πουκάμισο, τα δεσίματα στο λαιμό και οι φιόγκοι χαρίζουν φινέτσα και χάρη σε κάθε σύνολο μας.



5 Ρούχα για το γραφείο - Παντελόνι

3. Ψηλόμεση παντελόνα
Ένα από τα πιο άνετα κομμάτια στην γυναικεία γκαρνταρόμπα. Επιτρέπει ελευθερία κινήσεων και μπορεί να συνδυαστεί με όλα τα τοπ και παπούτσια.


5 Ρούχα για το γραφείο - Φούστα

4. Φούστα
Πέρα από την pencil φούστα που αποτελεί ένα basic officewear item μπορούμε να φορέσουμε και διαφορετικές φούστες στο γραφείο. Φούστες μίντι, σε Α γραμμή, σε διάφορα σχέδια και χρώματα που μπορούμε να τις συνδυάσουμε με πουκάμισο, πουλόβερ και απλά τοπ.



5 Ρούχα για το γραφείο - Παντελόνι

5. Suit pants
Άνετη γραμμή και μαλακό ύφασμα είναι ιδανικό για τις ατελείωτες ώρες εργασίας. Τολμήστε να φορέσετε σε διαφορετικά χρώματα εκτός από το κλασσικό μαύρο και άσπρο. Μπορείτε να το συνδυάσετε με ένα απλό τοπ, πουκάμισο και ακόμα ένα πουλόβερ.