Η πιο λαμπερή γιορτή του έτους πλησιάζει και φυσικά, έχουμε ήδη αρχίσει να προετοιμάζουμε τα look μας για τα Χριστούγεννα.

Τα Χριστούγεννα απαιτούν να είσαι σικ εντυπωσιακή και λαμπερή. Σου προτείνουμε να ρίξεις ματιά στα παρακάτω look για να μπεις στο mood και να πάρεις έμπνευση για εντυπωσιακό styling.

Red Dress MindMatter Christmas

Total Red
Υπάρχει ένα χρώμα που είναι πάντα στη μόδα κάθε Χριστούγεννα και είναι σίγουρα το κόκκινο. Ένα χρώμα που ταιριάζει και κολακεύει όλες τις γυναίκες ανεξαρτήτου δέρματος και μαλλιών.


Velvet Pants SunsetGo

Velvet Pants
Πρόκειται για ένα εντυπωσιακό ύφασμα που προσδίδει πολυτέλεια στο look μας. Είναι το απόλυτο ύφασμα για τις γιορτές και φέτος θα φορεθεί σε έντονα χρώματα και αποκτά ένα πιο χαλαρό ύφος με κάποιο print.

Metallic Dress MindMatter

Metallic Dress
Ιδιαίτερα, εκκεντρικά και απόλυτα stylish είναι ο λόγος για τα metallic ρούχα που συνεχίζουν να είναι μια από τις επικρατέστερες τάσεις της σεζόν. Ιριδίζοντα υφάσματα και shiny λεπτομέρειες γεμάτες λάμψη και αίγλη.

Metallic Skirt Top Mallory

Party outfit
Οι γιορτινές μέρες επιβάλλουν μια υπερβολή. Oι παγιέτες είναι πολύ δημοφιλείς τόσο σε φορέματα όσο και σε φούστες, που πρέπει να συνδυαστούν με ένα αρκετά απλό αλλά πάντα chic τρόπο.

Βρείτε εδώ όλη την χριστουγεννιάτικη συλλογή