Είναι μερικές μέρες που πρέπει να ετοιμαστείτε για να βγείτε από το σπίτι και το πρώτο πράγμα που σκέφτεστε είναι «δεν έχω τι να φορέσω».

Είναι ένα πρόβλημα που συμβαίνει κατ’ επανάληψη σε όλες μας ακόμα και όταν τις προηγούμενες μέρες ήμασταν για shopping therapy. Τα παρακάτω 4 items είναι η λύση όταν βρισκόμαστε σε μια τέτοια κατάσταση και θα σας βοηθήσουν να επιλέξετε το σωστό outfit.

Shelley Blazer Mindmatter

1. Blazer
Ένα blazer μπορεί να αναβαθμίσει ακόμα και το πιο basic outfit είτε είναι κλασικό, μεσάτο ή oversized. Για μοναδικές εμφανίσεις επιλέξτε σακάκια με χρώμα συνδυασμένα με μια ζιπ κιλότ ή ένα flared παντελόνι.

Alex Burgundy Leather Look Overall SUNSET.GO!

2. Leather items
Είναι γεγονός ότι τα δερμάτινα στοιχεία μαγνητίζουν τα βλέμματα γι’ αυτό έχουν αγαπηθεί από όλες τις γυναίκες. Ένα δερμάτινο παντελόνι συνδυασμένο με ένα απλό t-shirt ή μια ολόσωμη δερμάτινη φόρμα με ένα πουλόβερ μπορούν να απογειώσουν το στυλ σας.


MM t-shirt άσπρο MINDMATTER

3. Logo t-shirt
Αυτό το απλό t-shirt μπορεί να δώσει στιλ και δύναμη στα καθημερινά σας ντυσίματα. Μπορεί να φορεθεί με ένα jean παντελόνι που σας ταιριάζει και ένα μακρύ παλτό ή με το slip φόρεμά σας.

Wanda Midi Skirt Mindmatter


4. Pencil skirt
Η pencil φούστα είναι διαχρονική, chic και θηλυκή. Το καλύτερο όμως είναι ότι μπορεί να φορεθεί με γόβες και πουκάμισο για ένα office look ή ακόμα και με αθλητικά για ένα τέλειο sporty chic look.