Μια πρόσκληση σε έναν γάμο ή σε μια βάπτιση είναι κάτι που συχνά μας αγχώνει!

Στο μυαλό θα μας θα πρέπει να έχουμε ότι δεν πρέπει να περάσουμε την λεπτή γραμμή ανάμεσα στο επίσημο και στο υπερβολικά glam. Σίγουρα θέλουμε να είμαστε εντυπωσιακές και chic έτσι ώστε η εμφάνισή μας να μείνει αξέχαστη.

Φόρεμα για γάμο

Φόρεμα
Το φόρεμα αποτελεί τη νούμερο ένα επιλογή όλων των γυναικών. Είναι θηλυκό, εκθαμβωτικό και πολύ βολικό, αφού από μόνο του δημιουργεί ένα ολοκληρωμένο ντύσιμο για γάμο. Το μόνο που μένει μετά είναι να επιλέξετε το ιδανικό ζευγάρι παπουτσιών καθώς και τα αξεσουάρ έτσι ώστε να ολοκληρωθεί η εμφάνιση σας.

Μάξι και αέρινο, μίντι σε γραμμή Α ή ίσιο και ελαφρώς μίνι, έχετε πολλές θηλυκές επιλογές για να αποφασίεσετε ποιο είναι το ιδανικό για εσάς.
Τα λίγο πιο μακριά φορέματα με ελαστική γραμμή ή ασύμμετρο κόψιμο είναι όσο σέξι πρέπει, αποκαλύπτουν τα πόδια με την κίνηση και χαρίζουν extra θηλυκότητα. Πείτε ναι σε ένα φόρεμα με σκίσιμο, είναι τεράστια τάση.

SOS: Αποφύγετε τα φορέματα με πολύ μεγάλα ή έντονα prints ή γεωμετρικά σχέδια.

Φόρεμα χρυσό με δέσιμο στο λαιμό CHICARD

Φόρεμα χρυσό με έναν ώμο CHICARD

Φόρεμα maxi κόκκινο MALLORY the label

Φόρεμα maxi με glitter NAZEZHDA

Φόρεμα maxi με δαντέλα VLASSIS HOLEVAS

Φόρεμα maxi με σκίσιμο VLASSIS HOLEVAS


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Anna Samouka (@anna_samouka) στις


Φούστα
Η φούστα είναι μια ακόμα safe επιλογή για το ιερό μυστήριο του γάμου ή της βάπτισης. Μπορείτε να επιλέξετε οποιοδήποτε είδος και μήκος φούστας σας κολακεύει, δημιουργώντας εντυπωσιακά σύνολα.
Διαλέξτε ανάμεσα σε κλος, πλισέ, Α γραμμής, ασύμμετρες, ψηλόμεσες ή pencil φούστες την ιδανική για τον σωματότυπο σας και δημιουργήστε το ιδανικό ντύσιμο.

Συνδυάστε τη με ένα εφαρμοστό μπλουζάκι από μέσα, ένα πουκάμισο, ένα crop top ή ένα αέρινο μπλουζάκι και κλέψτε τις εντυπώσεις ως καλεσμένη.

Την φούστα μπορείτε να την φορέσετε και καλοκαίρι και χειμώνα. Σημασία έχει η επιλογή του κατάλληλου με την εποχή τοπ.

Φούστα maxi ασημί ANNA SAMOUKA 

Φούστα ροζ με κρόσσια NAZEZHDA 

Φούστα πράσινη maxi ANNA SAMOUKA 

Φούστα άσπρη με print MILKWHITE



Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Stylelab (@stylelab.gr) στις


Ολόσωμη Φόρμα
Η ολόσωμη φόρμα είναι και αυτή μια εντυπωσιακή ιδέα για ντύσιμο σε γάμο. Και υπάρχει ένα ιδανικό σχέδιο για κάθε σωματότυπο και το μόνο που μένει είναι να βρείτε αυτό που σας ταιριάζει.

Εκτός από τα συνηθισμένα χρώματα άσπρο και μαύρο υπάρχουν πολλές ακόμα επιλογές για έναν καλοκαιρινό γάμο, όπως τα παστέλ ή τα έντονα χρώματα. Αντίθετα αν πρόκειται για Χειμώνα θα πρέπει να προτιμήσετε κάτι πιο σκούρο.

Όπως και τα φορέμετα έτσι και οι ολόσωμες φόρμες είναι από μόνα τους ολοκληρωμένα σύνολα. Άρα το μόνο που απομένει είναι τα κατάλληλα παπούτσια και αξεσουάρ.

Ολόσωμη φόρμα ροζ MINDMATTER 

Ολόσωμη φόρμα άσπρη MINDMATTER 

Ολόσωμη φόρμα με print MILKWHITE 

Ολόσωμη φόρμα μπλε VLASSIS HOLEVAS




Παντελόνι
Αν δεν είστε τόσο fun του φορέματος ή της φούστας ή αν θέλετε κάτι διαφορετικό τότε η λύση είναι ένα παντελόνι ή μία παντελόνα.
Μπορείτε να το συνδυάσετε με ένα ένα όμορφο crop top μπλουζάκι, με ένα σατέν τιραντάκι, με μία μπλούζα με έναν ώμο ή με ένα δαντελωτό σχέδιο και κλέψτε τις εντυπώσεις.

Τα παντελόνια και οι παντελόνες μπορούν να φορεθούν τόσο με γόβες και πέδιλα, όσο και με πλατφόρμες. Η πιο συνηθισμένη επιλογή τσάντας για ένα τέτοιο ντύσιμο είναι μία τσάντα φάκελος.

Παντελόνι ασημί MINDMATTER

Παντελόνα καμπάνα CHICARD

Παντελόνι τένσελ ροζ CHICARD 

Δείτε όλη την συλλογή για Γάμο/Βάπτιση